Success Stories : Nurul Syamelia :Biarlah Besar Macam ini....

"BIARLAH BESAR MACAM INI..SAYA DAH TAK KISAH ORANG NAK CAKAP APA... SAMPAILAH..."

Sampailah ape? Nanti dulu..Rilex..Nak citer lah ni.. cuma harap semua percaya dan ia bukan cerita dongeng.

"Saya bekerja di farmasi yang menjual ZINNIA Inner Cleanse ni, mula mula tak yakin dan tak percaya. Tengok testimoni produk dalam hati entah entah menipu je. Banyak dah produk saya try tapi macam tu juga, takkan lah produk yang mel...ancarkan sistem penghadaman boleh menurunkan berat pula. Saya ok je besar camni, orang nak ejek ke terpulang. Sampailah hati ni tergerak nak cuba lagipon bentuk kapsul..sehari sekali je makan..tak payah nak bancuh..tak perasan dah dekat tiga bulan saya cuba..pelanggan tetap farmasi kami tegur saya nampak lain.. terus saya pergi timbang.. memang terkejut sangat..turun banyak. Lagipon masa saya amalkan zinnia ni saya selalu berhubung dengan perunding kesihatan zinnia ni. Banyak dia bagi tips untuk turunkan berat. Berpuluh kilo jugak hilangnya"

-Cik Nurul 

*The Results is varies from individual to individual.